Maak kennis met: Maud

Maud Nab

21 jaar, Leerdam

Bijna 3 jaar werkt Maud in de bediening en achter de bar van Pannenkoekhuis Het Lingebosch. Ze was op zoek naar een leuke bijbaan en via via nam Maud contact op. Al snel kon ze beginnen en daar heeft ze geen dag spijt van gehad.

Maud: “Spijt? Nee, zeker niet! Er is hier altijd iets te beleven en we werken met een gezellig team. We maken een grapje op zijn tijd maar werken ook hard door. De sfeer is goed en we zijn lekker bezig met z’n allen, dat vind ik superleuk. Ook de werktijden zijn voor horecabegrippen natuurlijk ideaal, omdat we niet laat sluiten.”

Dat Maud het ook leuk vindt om buitenlandse gasten te bedienen die geen Nederlands spreken, zal iemand die haar goed kent niet verbazen. Zij is namelijk een echt talenwonder en spreekt naast Nederlands ook Duits, Engels, Frans, Spaans en zelfs redelijk Zweeds.

Maud volgde de opleiding Taal en cultuur aan de Universiteit in Utrecht en vervolgt haar studie met het masterprogramma Meertaligheid en taalverwerving. Ze wil in de toekomst zeker verder met talen, organisatie en communicatie.