Maak kennis met: Constantijn

Constantijn de Leeuw

16 jaar, Gellicum

Nadat zijn moeder een post over een vacature op Instagram zag, stapte Constantijn er direct op af. Niet veel later mocht hij komen proefwerken en dat bleek een succes. Inmiddels werkt Constantijn alweer bijna 2 jaar (ongeveer 9 uur per week) in de keuken van het restaurant. Zijn specialiteit is het garneren van de ambachtelijke pannenkoeken en andere gerechten.

Constantijn: “Bij dit werk moet je vooral snel kunnen nadenken en moet je nauwkeurig werken. Naast het garneren, spring ik soms ook in de spoelkeuken bij en help ik bij het serveren. Vooral dat serveren vind ik erg leuk, omdat je dan het hele proces meemaakt. Van het bakken en garneren tot aan de reactie van de gasten.”

Op dit moment zit Constantijn in het vijfde jaar van het vwo en heeft hij een sterke interesse in economie. Hoewel zijn toekomstplannen nog niet helemaal duidelijk zijn, denkt hij wel aan een beroep als docent economie.

Constantijn: “Voorlopig doe ik gewoon mijn best op school en werk ik hier met veel plezier. We hebben een gezellig team en met een aantal hebben we buiten het werk om ook contact.”

Vacatures

Ben jij ook op zoek naar een leuke bijbaan? Kom dan net zoals Constantijn bij ons werken!