Bruiloften

Heeft u plannen om te trouwen, of heeft u een huwelijksjubileum te vieren, dan kunt u bij ons goed terecht. Pannenkoekenhuis Het Lingebosch beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes waaronder  ‘de Nieuwe Dheel’ en ‘de Oude Schuur’.

 

Een ceremonie of huwelijksfeest is voor ons nooit routine. Elk gezelschap is anders en ieder heeft zijn eigen wensen en ideeën voor de invulling. Vooral als het gaat om de belangrijkste dag van het leven, althans op dat moment, de bruiloft.

 

Wij nodigen u dan ook graag uit om de locatie te bekijken en de sfeer bij ons te proeven. En natuurlijk om kennis te maken, het moet tenslotte van twee kanten klikken om van deze belangrijke dag een succes te maken! We kunnen onder het genot van een drankje alles eens geheel vrijblijvend met elkaar doorspreken. Uiteraard doen we dit op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben.

 

Aansluitend stellen wij graag voor u een offerte samen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 40 67 51 93 of het contactformulier versturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

‘Kleine Bourgondische bruiloft’

 

Wij hebben op 27 september 2019 onze mooie bruiloft mogen vieren in Pannenkoekenhuis ‘Het Lingebosch’.

 

We kijken hier met heel veel blijdschap op terug! Diane heeft ons tijdens de voorbesprekingen, de mail en via de App super goed geholpen om onze wensen op papier te krijgen, en is ze erin geslaagd om het ook allemaal waar te maken.

 

Wij vonden het heel fijn dat er zo met ons meegedacht is!

 

De locatie is top! Diane heeft ervoor gezorgd dat alles versierd was in de, door ons uitgekozen kleuren, tot aan de bloemen toe. De bruidstaart, het eten en de hapjes waren super goed verzorgd. Ons thema, een ‘kleine Bourgondische’ bruiloft, is er helemaal in terug gekomen. En als kers op de taart werden we door jullie thuisgebracht! Nogmaals hartelijk dank!!

 

Liefs, Erik & Marliz.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?