Eet smakelijk

In ons pannekoekenhuis serveren wij traditioneel in de pan gebakken zoete en hartige eierpannenkoeken, maar bovendien ook enkele die het proeven zeker waard zijn! Hierbij maken wij gebruik van een geheel eigen recept. Tevens serveren wij heerlijke Oud Hollandse Poffertjes.

 

Ook aan degenen die niet van pannenkoeken houden hebben wij gedacht. Wij hebben een kleine kaart met diverse gerechten, waaronder een overheerlijke kipsaté uit eigen keuken. U kunt bij ons ook een heerlijke glutenvrije pannenkoek of een pannenkoek op waterbasis bestellen.

 

Wij rekenen uitsluitend per tafel af, uiteraard kunt u onderling de bon zelf splitsen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en incl. btw.

 

Afhalen:

Geen zin om te koken of gewoon te weinig tijd om gezellig bij ons in het pannenkoekenhuis te komen eten? Dan is onze afhaalservice een goed idee.  Al onze pannenkoeken, poffertjes en andere hap zijn na telefonische bestelling af te halen. Uiteraard is alles goed verpakt in speciale pannenkoekdozen, zodat de pannenkoeken lekker warm en smakelijk blijven, zelfs als u wat verder weg woont!

U kunt de bestelling uitsluitend telefonisch of via whatsapp aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat alles op de afgesproken tijd klaarstaat. Indien het heel erg druk is, dan geven wij u een belletje wanneer de pannenkoeken in de pan gaan. Tel. 0183661299

Onze verse ambachtelijke specialiteiten

Aanrader van de maand

De pannenkoek Boerengenot is onze aanrader van de maand september. Het is een ambachtelijk gebakken pannenkoek met meegebakken boerenplaat ham, gegarneerd met pittig gekruide kipfilet, spekreepjes, champignons, paprika, ui en on top twee spiegeleitjes. Kom hem gauw eens proeven!

Samen creëren wij de fijnste herinneringen

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?