Maak kennis met: Felisa

Felisa de Wit

16 jaar, Gorinchem

Twee jaar geleden vond Felisa het de hoogste tijd om een bijbaantje te zoeken. Haar vriendin Fay werkte al bij Pannenkoekhuis Het Lingebosch. De verhalen van Fay maakten haar enthousiast en sinds die tijd werken de vriendinnen regelmatig samen.

Felisa: “Het eerste half jaar werkte ik in de spoelkeuken en daarna mocht ik in de bediening gaan werken. In het begin was dat even spannend maar op een klein ongelukje na ging het al snel goed. Het is erg leuk werk en het past heel goed bij mij. Van nature ben ik sociaal en we ontvangen hier eigenlijk altijd gewoon ontzettend aardige gasten.

Ook binnen het kleine team is het erg gezellig en lachen we veel. Het zijn leuke en jonge mensen die een goede band met elkaar hebben. Iedereen komt uit de regio en sommigen ken ik van school. Na werktijd spreken of zien we elkaar ook nog regelmatig.”

Felisa volgt momenteel een vwo-opleiding aan het Fortis Lyceum in Gorinchem. Volgend jaar doet ze examen maar een keuze voor een vervolgopleiding vindt Felisa nog erg moeilijk. Gelukkig heeft ze nog wat tijd om zich te oriënteren.