La Trappe | proef de stilte

La Trappe Trappist is integer gebrouwen bier. Wie goed proeft ontdekt wat genieten is. Het smaakt naar meer. Herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met de monniken? Het is de stilte!

Vakmanschap

Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen deze unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van de trappistenmonniken.

Wisselend assortiment

Wij hebben een wisselend assortiment op de tap, die aansluiten bij het seizoen. Op dit moment zijn dat de heerlijke La Trappe Witte Trappist en La Trappe Dubbel.

La Trappe Witte is het enige trappistenwitbier ter wereld. Een goed doordrinkbare, bruisende en frisse dorstlesser. Zacht moutig met lichte zuren, kruidigheid en een prikkelende afdronk.

La Trappe Dubbel is een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. Dit bier smaakt bijvoorbeeld voortreffelijk bij een heerlijke spekpannenkoek met dikke suikerstroop.

Bekijk hier onze volledige drankenkaart.

[player id='1829']


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?