Een nieuwe drankenkaart met heerlijke wijnen van ‘t vat

Op onze compleet nieuwe drankenkaart treft u heerlijke wijnen van het vat. Een wijn van de tap heeft met zekerheid nooit een kurksmaak en bevat bovendien minder sulfiet.

Bij deze nieuwe wijnen hoort natuurlijk ook nieuw bijpassend glaswerk. Deze nieuwe glazen zorgen voor ultiem wijnplezier!

Hieronder een overzicht met informatie over onze nieuwe wijnen. Komt u snel proeven?

MONDEVIN CHARDONNAY POMEROLS

Languedoc – Roussillon
100% Chardonnay

Een heldergele witte wijn met gouden accenten. In de neus aroma’s van wit vruchtvlees (perzik), vanille, witte bloemen en een vleugje tabak. Soepel en aangenaam in de mond met tonen van wit fruit en vanille. Een ronde en genereuze wijn die heel evenwichtig is. Een lange afdronk met een subtiele sensatie van zoete vanille.

TERESA RAIZ PINOT GRIGIO RAMATO ROSATO
FRUILI LIMITED EDITION

100% Pinot Gris

Een roséwijn die zeer goed in balans is in de mond met een uitgesproken body. In de neus unieke en onderscheidende aroma’s van banaan en tropisch fruit.

MONDEVIN MERLOT JEROME VIC

Languedoc – Roussillon

100% Merlot

Een zeer aanwezige en frisse neus met tonen van rode vruchten, met een vleugje laurier. Deze wijn heeft een ronde, volle smaak, waarbij de tannines licht waarneembaar zijn.

ARNAUD DE VILLENEUVE MUSCAT MOELLEUX

Languedoc – Roussillon

100% Muscat

Deze wijn met zijn prachtige gouden kleur en groene schijn, heeft typische muscat aroma’s van oranjebloesem, rozengeur en ook het bloemige van meiklokjes. In de mond zeer verrassend met een zoet aroma maar toch droog met een klein bittertje in de afdronk.

Bekijk hier de volledige drankenkaart.