Een gezellig feestje vieren?

Bent u op zoek naar een locatie om een klein of groot feest te kunnen vieren? Bij Pannenkoekenhuis Het Lingebosch beschikken wij over een uiterst sfeervolle locatie dichtbij Gorinchem en Vuren. Met ons inlevingsvermogen vertalen wij uw wensen hier naar een gezellig en onvergetelijk feest. Of dit nu de verjaardag van Oma/ Opa betreft of een sprankelend feest compleet met een band of DJ.

 

Uw feest bij Het Lingebosch

Ieder feest is anders, dat weten wij als geen ander. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en informeren u vervolgens over de nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte.

 

Meer dan alleen een feestlocatie

Bij Pannenkoekenhuis Het Lingebosch bieden we meer dan alleen een sfeervolle feestlocatie. Onze ervaren planners staan klaar om uw gehele planning voor uw feest uit handen te nemen. Daarnaast staat ons (klant)vriendelijke team volledig voor u klaar, om uw wensen om te zetten naar werkelijkheid. Samen creëren wij een onvergetelijk feest!

 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 40 67 51 93 of het contactformulier versturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?