Maak kennis met: Sarah-Lynn

Sarah-Lynn

16 jaar, uit Gorinchem

Sarah-Lynn werkt sinds 1,5 jaar met veel plezier in de bediening van het restaurant. Sarah-Lynn: “Ik was destijds op zoek naar een leuke bijbaan en mijn moeder zag toevallig een personeelsadvertentie in de krant. Toen heb ik snel gereageerd en daar heb ik zeker geen spijt van. Ik kan het anderen ook zeker aanbevelen.

Het is een leuke baan met veel afwisseling, contacten met verschillende mensen en volop gezelligheid. De sfeer binnen het team is top. Ook vind ik het ontzettend leuk om tijdens de feesten te werken. Dat maakt het vaak erg bijzonder.”

De toekomstplannen van Sarah-Lynn zijn nog niet helemaal duidelijk. Op dit moment is zij bezig met haar laatste jaar aan het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem. Een vervolgopleiding aan de hotelschool is wellicht haar volgende stap op weg naar een mooie toekomst.Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?