Maak kennis met:

Tabita Swets

18 jaar, uit Boven Hardinxveld

Tabita werkt sinds januari 2020 in de keuken en in het restaurant. Tabita: “Eigenlijk ben ik hier altijd wel allround bezig. Zo, ben ik aan het bedienen en op een ander moment sta ik te garneren of werk ik in de spoelkeuken. Alleen het bakken doe ik niet. Juist de afwisseling van de verschillende werkzaamheden maakt het erg leuk.

Verder is het ook gewoon gezellig om met ons team samen te werken. De sfeer is ontzettend goed. Zo goed dat we buiten het werk ook vaak afspreken!”

Voor Tabita is dit echt de ideale bijbaan die ze goed kan combineren met haar studie geschiedenis aan de Hogeschool in Utrecht. Op dit moment heeft ze daar haar handen vol aan en is ze lekker enthousiast bezig. Over haar toekomstplannen denkt Tabita nog na, maar gelukkig heeft ze daar nog alle tijd voor.Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?