Maak kennis met:

Rosalie Kroes

19 jaar, uit Herwijnen

Rosalie werkt al ruim 4 jaar in de bediening van het restaurant. Veel mensen herkennen haar als ‘het gezicht’ van Pannenkoekhuis Het Lingebosch. Die bekendheid heeft zij te danken aan haar foto, die meerdere keren op de LED-reclameschermen langs de A15 werd vertoond.

Rosalie: “Ik werk met veel plezier in de bediening en achter de bar. Dat geeft je de kans om een gezellig praatje met de gasten maken. De afwisseling is leuk en bovendien is de werksfeer is erg goed. We hebben een goed team en na werktijd zien we elkaar regelmatig om samen iets te drinken.

Deze bijbaan is uitstekend te combineren met mijn studie Human Resource Management aan het HBO Avans in Den Bosch. Ik heb er dus zeker geen spijt van dat ik hier destijds ben binnengestapt om te vragen of ik hier kon komen werken. Sterker nog, ik zou het iedereen die naar een leuke bijbaan op zoek is, van harte aanbevelen!”

 

Ook op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk de vacaturepagina ->Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?