Coronatoegangsbewijs

Lieve gasten,

We leven helaas nog steeds in een onwerkelijke tijd met maatregelen die vanuit het RIVM worden bepaald. Als het aan ons had gelegen, dan was iedereen ook na 24 september welkom geweest. Vanaf zaterdag 25 september zullen wij echter de nieuwe regels moeten volgen en u daarom (bij binnenkomst) om een coronatoegangsbewijs vragen.

Wij mogen u in ons restaurant ontvangen met:

– Een vaccinatie-, test- of immuunbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck app of op een papieren coronapaspoort.

– En tevens een ID-bewijs

De QR-code zal bij de deur gescand worden. Geeft deze groen licht en kloppen de initialen en geboortemaand met uw ID-bewijs, dan mag u naar binnen.

Wij vragen u om de QR-code in de app al aan te maken voordat u naar ons restaurant komt. Dit in verband met internetverbinding die u hiervoor nodig heeft en om overbodige wachtrijen te voorkomen.

Uitzondering voor het terras

Voor een bezoek aan het terras hoeft geen bewijs getoond te worden. Om praktische redenen en door de wisselende weersomstandigheden is het helaas niet mogelijk om vooraf een plaats op het terras te reserveren.

Wij hopen op uw begrip. Natuurlijk hopen we tevens dat we iedereen zo snel mogelijk weer zonder maatregelen mogen begroeten!

Team LingeboschChat openen
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?